Batterilagring bostadsrättsförening

Batterilagring BRF| En fiffig och lönsam investering

Batterilagring från OXYNT till din BRF

Samarbeta med OXYNT för en trygg och hållbar investering som även stöttar det Svenska Kraftnätet och den svenska industrin. Genom att installera ett nytt batterilager på din mark har du möjlighet att generera intäkter samtidigt som du främjar hållbar energiproduktion. Oavsett om du väljer att beställa en komplett batterianläggning eller endast ett batteri, kan du påbörja resan mot effektbalansering och en mer hållbar framtid. Ta steget mot gröna energilösningar och låt din Bostadsrättsförening bli en del av den gröna energiomställningen i Sverige.

Optimera och öka lönsamheten för dig som markägare med oss som givetvis är certifierad partner till CheckWatt! Genom att påbörja effektbalansering kan du öka dina intäkter avsevärt. Dra nytta av möjligheten att tjäna pengar genom att balansera det svenska kraftnätet. Du har flera alternativ att välja mellan: hyr ut ledigt utrymme till OXYNT, anslut ditt eget batterilager eller överväg att beställa ett helt nytt. CheckWatt ger dig verktygen för att maximera fördelarna av energibalansering och öppnar dörrar för ökad ekonomisk framgång för dig som markägare. Se till att du är en del av den effektiva och lönsamma energihanteringen med CheckWatt!

Ett batteri kopplat till dina solceller är en bra investering på flera sätt, du kan använda den lagrade energin som en backup om du får strömavbrott, men det vanligaste är använda batteriet till frekvensbalansering. Det innebär att du som äger ett batteri kan vara med och stötta elsystemet och på så sätt få ersättning för det. Uppgradera Din Energiframtid med OXYNT Lagringsbatterier! 

Är ditt företag, industri eller bostadsrättsförening redo att ta ett stort kliv in i framtiden med energieffektiva lösningar med batterilagring? Då är OXYNT din pålitliga partner för högpresterande lagringsbatterier som inte bara sänker dina energikostnader utan också ger dig kontroll över din energiförsörjning!

Optimera Din Energi och Få Betalt: Ditt Batteri Behövs!

I takt med att elnätet genomgår förändringar ökar efterfrågan på individuella batterilösningar som kan bidra till att skapa en stabil balans. Nu har du möjligheten att få betalt genom att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering i det svenska elnätet.

Så Fungerar Det:

  1. Installation av OXYNT: Vi ser till att allt är smidigt installerat för dig.

  2. Praktiska Åtgärder av Nätleverantören: Efter installationen tar nätleverantören över och sköter allt det praktiska. Batteriet kan automatiskt kopplas på eller av efter behov för att justera frekvensen på elnätet.

  3. Ersättning för Ditt Delade Batteri: Genom att låta ditt batteri vara tillgängligt för frekvensbalansering kan du få ersättning för din insats.

Hjälp Hela Vägen:

Vi förstår att du kanske har frågor och vill veta mer om processen. Därför finns de flesta svar i vår FAQ. Vi är här för att guida dig genom hela processen och se till att du får ut det bästa av ditt batteri.

Varför OXYNT:

OXYNT är experter på Batterilagring som integreras med elnätet. Med olika alternativ för batterikapacitet hittar vi en skräddarsydd lösning som passar dina behov samtidigt som det fungerar sömlöst med frekvensbalanseringstjänster. Ta kontroll över din energi och maximera ditt batteris potential med oss! Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer effektiv och lönsam energihantering. Genom att samarbeta med oss på OXYNT och dela ditt batteri med elnätet kan du vara med och forma framtiden genom att stödja hållbar energibehandling. Gör enkla åtgärder för att göra en stor skillnad! Genom det partnerskap vi har etablerat med CheckWatt & genomgått deras certifiering har vi möjlighet att ge våra kunder en förmånlig möjlighet att generera intäkter genom sina batterilager

Batterilagring bostadsrättsförening

Reserver för dig och för svenska kraftnät

Du som batteriägare lånar ut ditt batteri och får betalt för att Svenska kraftnät har möjligheten att kunna nyttja batteriet om det behövs för att stabilisera elnätet. Med ett batteri kan du använda din energi smartare och tjäna pengar genom stödtjänster.

Vi hjälper dig att hitta den lösning som är mest lönsam för dig. Vi har dessutom flera batteristorlekar och hjälper dig att välja den som kommer passa dig bäst.

Batterilagring bostadsrättsförening