Om oss

Vill du bli batteriägare och sälja stödtjänster till Svenska kraftnät är mycket enkelt med ett batterisystem?

OXYNT - ENERGY SOLUTIONS

Vi på OXYNT är specialister inom vårt område och har en gedigen erfarenhet och passion för miljövänlig elproduktion. Genom vår långa erfarenhet säkerställer vi att du får den bästa lösningen som möter dina individuella behov.

I dagens värld står vi inför omfattande förändringar inom elproduktionen, där äldre metoder ersätts av hållbara och framtidssäkra alternativ. Vårt koncept fokuserar på att skapa väl sammanhållna lösningar för att främja grön, trygg och intelligent elförsörjning. Vi strävar efter att göra det möjligt för dig att aktivt delta i denna förändring.

Med den ökande användningen av elbilar ställs elnätet inför nya utmaningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att göra det enkelt att äga en elbil samtidigt som du kan bidra till stabiliteten i elnätet genom våra smarta produkter – och till och med få betalt för det.

Vårt övergripande mål är att främja övergången till hållbara energikällor. Det åstadkommer vi genom att erbjuda våra kunder trygga och kostnadseffektiva produkter. På OXYNT fokuserar vi på långsiktiga lösningar, genomgående säkerhet och djupgående kunskap. Vi tar fullt ansvar för hela projektet, från planering till färdig produkt, för att säkerställa en smidig och framgångsrik övergång till en hållbar energiframtid.

Vi strävar efter att göra valet av batteri så enkelt som möjligt för dig. Med ett brett utbud av olika storlekar och möjligheten att koppla ihop flera batterier skapar vi en flexibel lösning som passar just dina behov. Vår erfarenhet och kunskap är din guide genom de olika alternativen.

Vi börjar alltid med att lyssna på dina behov och önskemål för att skapa den perfekta lösningen för dig. Oavsett om det handlar om att maximera utnyttjandet av solenergi eller att säkerställa en pålitlig strömförsörjning under ett flera dagar långt strömavbrott, anpassar vi våra rekommendationer efter vad som är viktigt för dig.

Vår FAQ-sektion ger dig ytterligare insikt och svarar på vanliga frågor om batterier. Vi vill säkerställa att du är väl informerad och bekväm med ditt beslut.

OXYNT strävar efter att erbjuda en helhetslösning från första kontakt till avslutat arbete. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och din investering. Oavsett om du har frågor, funderingar eller behöver vägledning är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för att inleda en dialog om dina behov och låt oss tillsammans skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet.